Vår "Pärlan! har fått valpar den 29 Mars 2007 (C-kull)! Det blev 7st valpar fördelat på 2 gula hanar, 2 svarta hanar, 1 gul tik och 2 svarta tikar. Både mor samt barn mår bara bra. Läs Pärlans egen dagbok där det också finns fler bilder på valparna.

13 April. Nu har valparna hunnit bli 2 veckor och öppnat ögonen och försöker stå på vingliga ben. De är alla otroligt matglada och jättepigga och alerta. Mamma Pärlan är en jättefin och ömsint mor till sina sötnosar och vårdar dem mycket ömt, så de får den bästa start i livet. Inom kort kommer "Pärlans" egen dagbok om hennes liv som nybliven mor.


       Hela gänget samlat

 

Pärlan med sina små, nu har vi fått ögon och kan vingla runt lite på egna ben
 

            Matglada valpisar

 

        Flickorna i kullen
 

            Pojkarna i kullen
 
 


På bilden är valparna 1 dag gamla

Mor till denna valpkull blir om allt går bra "Pärlan" Country Look´s Pearls Is My passion....en jättegullig tik som även jakttränas med stor framgång,,,Pärlan har A-A höfter och fri på armbågar samt ögon ....far till valparna är den Engelska Tanner At Brigburn...även han är naturligtvis fri på höfter samt armbågar och Optigen testad Fri/clear...lite "news" om Tanner är att han vann sin klass på prestigefyllda "Crufts" förra året och har även cert här i Sverige....Vi ser med stor förväntan på att helgens "kärleksmöte" burit frukt....

                 

               

Country Look´s Pearls Is My Passion "Pärlan"                            Tanner At Brigburn  "Tanner"
"Läs mer om Pärlan här"                                                             "Läs mer om Tanner här"